SCHOONZUID - logo
Collectie   Info   Contact
   
Welkom op onze website

Onze zaak heeft twee specialiteiten: enerzijds kan U bij ons terecht voor mooie antieke meubelen en antiquiteiten, anderzijds maken wij tafels en kasten op maat.

De antieke meubelen kopen wij zelf aan, voornamelijk in Frankrijk. Onze zoektocht spitst zich toe op sobere meubelen, mooie bibliotheekkasten en oude tafels.

Bij ons worden de nodige restauraties uitgevoerd. De meubelen worden bewerkt zodanig dat ze een mooie patine krijgen. De afwerking gebeurt meestal met een waslaag zodat het hout optimaal tot zijn recht komt.

Dankzij al deze bewerkingen krijgt het meubel een tijdloze uitstraling. Ons maatwerk situeert zich in dezelfde stijl. Tafels en kasten worden op de authentieke manier gemaakt met pen en gat verbindingen in massieve houtsoorten.

Wij werken voornamelijk in eik zowel oude als nieuwe, maar ook kerselaar, notelaar, oud en nieuw grenen. Andere houtsoorten zijn uiteraard ook mogelijk.

Wij verkopen geen massaprodukten, enkel tafels en kasten gecreeerd naar uw wens en met een authentieke tijdloze uitstraling. Kortom meubels met karakter. Elk stuk is uniek.

Het is beslist de moeite om een bezoek te brengen aan een van onze twee winkels want de website toont slechts een greep uit onze collectie.

 

powered by Hyperlink